Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Δεν θέλει κόπο και πολύ χρήμα, θέλει ΦΑΝΤΑΣΙΑ!

Πολλές φορές πιάνουμε τους εαυτούς μας να θέλουμε απεγνωσμένα μια αλλαγή στο χώρο μας....Βέβαια επειδή ποτέ δυστυχώς το πορτοφόλι μας δε συμβαδίζει με τη διάθεση μας, το μόνο που χρειάζεται είναι φτηνά υλικά και μπόλικη φαντασία... :) Ακολουθούν 10 τέτοιες φανταστικές ιδέες που μπορούν να μεταμορφώσουν το χώρο μας ευχάριστα.

10. Με μερικά χρώματα κι ένα στένσιλ, το ξύλινο σκαλοπατάκι για τα ψηλά ράφια της βιβλιοθήκης, γίνεται ένα ποπ σκαμπό που σου φτιάχνει τη διάθεση!






9. Ένα απλό κουρτινόξυλο μπορεί να γίνει μια minimal ανοιχτή ντουλάπα.




8. Το μεταλλικό σκαμπό μαζί με ένα δισκάκι, γίνεται αμέσως τραπεζάκι και μεταμορφώνεται σε μοναδικό κομμάτι. Μπορεί, επίσης, να τοποθετηθεί ένα μικρό στρογγυλό μαξιλαράκι και να καλυφθεί με ύφασμα με σχέδια, ώστε να γίνει ένα νέο σκαμπό.



7. Το στεγνωτήριο πιάτων, αν κρεμαστεί στον κήπο ή το μπαλκόνι μπορεί να φιλοξενήσει γλάστρες ή εργαλεία κηπουρικής.



6. Oι φελλοί για τα ζεστά πιάτα φαγητού, αν ενωθούν γίνονται ένας υπέροχος πίνακας ανακοινώσεων.




5. Ένα πολύ οικονομικό καπέλο φωτιστικού μπορεί να αποκτήσει χαρακτήρα αν κολληθεί μια δαντέλα.




4. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα έπιπλο ως διαχωριστικό χώρου, τότε με ένα αυτοσχέδιο κολάζ π.χ. φωτογραφιών από παλιά περιοδικά, αποκτά μια μοντέρνα πίσω όψη σε retro στυλ.




3. Να πως η θήκη για οδοντόβουρτσες γίνεται κοσμηματοθήκη για σκουλαρίκια και δαχτυλίδια, τα οποία βλέπεις κι άρα φοράς!



2. Kαρέκλες ως ...παράξενες κρεμάστρες ρούχων στο υπνοδωμάτιο.




1. Πολύ ντιζαϊνάτο κομμάτι! Lounge από χρωματιστά τραπεζάκια lack.





4 σχόλια: